Buikvet verbranden

Buikvet verbranden door het drinken van thee werkt!

Het is ook lastig, zomaar een aantal kilo’s verliezen. Ondanks dat je gezond leeft, veel drinkt en veel beweegt, wil het vet er bij sommigen maar moeilijk af gaan. Wil je toch graag het vet verliezen wat er maar niet af wil van je buik of taille, dan is dit artikel uitermate geschikt voor jou!

Buikvet is het meest gevaarlijke vet wat maar aan je lichaam kan zitten. Velen onder ons proberen af te vallen door gezonder te eten,
veel te bewegen en wellicht ook allerlei ‘afval kuurtjes’. Op veel plaatsen aan je lichaam wil het vet graag verdwijnen,
je buikvet is meestal een plek waar het vet er niet of nauwelijks vanaf gaat. Die gedroomde platte buik is voor velen mijlenver weg.

Buikvet verbranden

Eerder heb ik ook met het nare buikvet te maken gehad. Na deze constatering ben ik gigantisch veel gaan bewegen, heb suiker gemeden, junkfood gemeden, frisdrank gemeden en zo kan ik de lijst nog wel verder aanvullen. Je merkt wel dat je wat mist dus gaat de slechte voedingsmiddelen vervangen voor goede zoals shakes en natuurlijke suikers. Daarnaast ben ik ook onverminderd door blijven trainen.

Na verloop van tijd kwam ik erachter dat mijn maag minder voedingsmiddelen binnen diende te krijgen en eigenlijk daardoor ook kleiner wordt. Je hebt dan minder snel de neiging om heel veel te gaan eten. En wat ik daarbij heb gevonden: thee om je buikvet kwijt te raken.

De thee is niet alleen overheerlijk, de thee helpt ook nog eens mee om je buik en taille platter en mooier gevormd te krijgen. De resultaten lieten niet lang op zich wachten: binnen twee weken zie je al een merkbaar verschil. Klinkt heel leuk natuurlijk, maar wat zit er in die thee?

  • Theelepel honing
  • Stukje gember
  • Theelepel gemalen kaneel
  • Sap van een halve citroen

De vet verbrandende thee kun je als volgt klaar maken en opdrinken.

Zorg dat het water kookt en voeg alle ingrediënten toe aan het kokende water. Laat het vijf minuten trekken en voilà: je hebt een heerlijke kop gezonde, vet verbrandende thee.
De thee is niet bedoeld voor constant gebruik. Probeer er één een half uur voor het ontbijt te nemen en één voor het slapen gaan.

Als variatie tip is de gember te vervangen voor een eetlepel appelazijn.

Alleen het drinken van de thee betekent niet dat het vet er vanaf vliegt. Beweging is absoluut noodzakelijk en de vochttoevoer in de vorm van water is absoluut essentieel. Het ongezonde voedsel raad ik aan om dat voorlopig niet meer aan te raken. Het helemaal uitbannen van slecht voedsel zal lastig zijn, het is wel het proberen waard. Mocht de verleiden een keer helemaal niet te weerstaan zijn, probeer dan een hele kleine hoeveelheid te nuttig. Alles wat er aan komt moet er ook weer af.
Beweging kan ik allerlei vormen plaatst vinden voor een slanken en gezonder lichaam. Niet elke vorm van beweging past bij iedereen. Probeer een aantal verschillende soorten zoals: lopen, hardlopen, yoga, fietsen, krachttraining, cardiotraining, tennis of squash. Een aantal van deze tips om te bewegen zijn in of rondom huis uit te voeren.

Probeer het uit. Het resultaat zal je versteld doen staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *